Kaikki tehot irti työnantajamielikuvasta - Kuinka herättää oman alasi osaajien kiinnostus?  

Tarkkaan mietitty työnantajamielikuva innostaa, vakuuttaa ja viestii organisaatiosta halutulla tavalla ja selkeästi potentiaalisille työntekijöille. Huolella laadittu kokonaisuus kirkastaa rekrytointiviestinnän ja herättää alan ammattilaisten kiinnostuksen.  

Nykypäivänä positiivinen erottautuminen on vahva kilpailutekijä rekrytointimarkkinoilla. Monilla toimijoilla on paljon tunnistamattomia vetovoimatekijöitä, jotka oikein esiin tuotuina voivat herättää kokonaan uuden hakijakunnan kiinnostuksen.  

  • Kuinka tunnistaa ja määrittää organisaatiosi vetovoimatekijät? 
  • Millä keinoin vetovoimatekijöitä voidaan hyödyntää viestinnän vaikuttavuuden lisäämisessä? 

Rauman Kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispan esityksessä käydään läpi, miten Rauman seutu onnistui tunnistamaan ja viestimään vetovoimatekijänsä erottautuakseen joukosta ja houkutellakseen parhaita osaajia.  

Kun työnantajakuvaa lähdetään kehittämään, kehityksen on tärkeää pohjautua tietoon, ei olettamuksiin.  

  • Mikä on validia dataa? 
  • Kuinka datasta saadaan jalostettua puhuttelevaa rekrytointiviestintää?   

Suomen Pankin HR-asiantuntija Anna-Kaisa Riekkola tulee tapahtumaan kertomaan, kuinka heille tehdyt työnantajakuvatutkimukset toteutettiin, ja miten tutkimuksiin pohjautuva tieto on käytännössä hyödynnetty.

Lisäksi ohjelmassa on paneelikeskustelu, jossa panelisteina ovat Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula, Hanken Svenska handelshögskolanin professori Janne Tienari sekä Keski-Uudenmaan soten henkilöstöjohtaja Monica Hostio. 

Panelistit käyvät läpi julkisen sektorin vetovoimaisuuden nykytilaa sekä kilpailuasetelmaa suhteessa yksityiseen sektoriin, ja keskustelevat siitä, miksi ja miten julkisen sektorin työnantajamielikuvaa tulisi kehittää. Yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille.

Webinaariin osallistuvien kesken arvomme Oikotien työpaikkailmoituspaketin (arvo 1430e). 

Tule kuuntelemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ja keskustelua webinaariin tiistaina 31.5.2022 kello 9.00-10.00

          Ohjelma: 

  •  Rauman kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa 
  •  Suomen Pankin HR-asiantuntija Anna-Kaisa Riekkola
  •  Paneelikeskustelu: Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula, Hanken Svenska handelshögskolanin professori Janne Tienari ja Keski-Uudenmaan soten henkilöstöjohtaja Monica Hostio
Ilmoittaudu täältä

Ilmoittaudu webinaariin:

Jättämällä yhteystietosi alle, saat webinaarikutsun sähköpostiisi.

    Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt GPDR-selosteen ja annat suostumuksesi olla sinuun yhteydessä.